NMI : Fokus

Sitdown: Det kommer til å skje mer de neste 5 månedene enn det har gjort i hele menneskehetens historie

Det kommer til å skje mer de neste 5 månedene enn det har gjort i hele menneskehetens historie sier Jan, og det er ikke uten grunn! Få med deg det spennende intervjuet med Jan Sollid Storehaug og bli bedre kjent med mannen som for mange er selveste bautaen innen trender, teknologi og kunstig intelligens

I vår sitdown serie møter vi spennende aktører i det Norske LinkedInmiljøet og for noen måneder siden hadde jeg den store gleden av å møte Jan Sollid Storehaug.

I videoen under finner du en av de mest innholdsrike, verdifulle og inspirerende samtalene vi har gjennomført i denne serien, hvor vi er innom temaer som bedriftskultur, startupkultur, teknologi, trender, disruption, Norsk datahistorie og ikke minst hva man skal gjøre for å være relevant i ett marked med kunstig intelligens, robotisering og disruptive løsninger på agendaen.

Jeg håper du får skikkelig utbytte av videoen og inviterer selvfølgelig til å dele den med ditt nettverk

 

Vil du booke en times gratis konsultasjon med Jan Sollid Storehaug eller Eric Løe?

Eksempel på tema kan være digital kommunikasjonssjonsstrageti, utvikling av bedriftskultur og resultater, nettsider som konverterer til salg eller hvordan få riktig synlighet for din målgruppe i digitale flater. En time gratis og helt uforpliktende «pep-talk»!

Klikk her for å finne en tid med Jan Sollid Storehaug som passer deg, eller her for å komme i kontakt med Eric Løe.

 

Siste innlegg

Trenger din bedrift å bli bedre på salgs og markedsarbeidet?

Nordic Management Institute tar kundens hverdag på alvor, og bygger alle eksempler, modeller og teorier fra salgsfaget rundt kundens situasjon og marked.

Kombinert med en god implementeringsstrategi og tett oppfølging sikrer vi at salgstreningen skaper faktiske resultater!

Det beste av alt? Det er ikke dyrt å gjøre ting skikkelig!

For mer informasjon, ta kontakt for en uforpliktende prat.

Til toppen av siden