Våre rådgivere

Her finner du en oversikt over våre mest brukte og etterspurte rådgivere. Vårt nettverk av rådgivere er veldig stort og dersom du er på utkikk etter en bestemt type kompetanse eller rådgiver, vennligst ta kontakt her

Inger Strand

Inger Strand Trainer / Business Advisor

Med utdannelse fra NHH, IHM Business School og Stratergyzer Academy, samt tung erfaring fra StartUp scenen i Norge stiller Inger som Trainer / Business Advisor i Nordic Management Institute AS. Inger hjelper kundene våre med strategi, rådgivning og fasilitering av interne strategiprosesser i tillegg til kursing og prosjektledelse knyttet til forretnings- og organisasjonsutviklingsprosesser.


Les mer

Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson Trainer / Business Advisor

Med kandidateksamen innen salgsledelse og markedsføring fra Markedshøyskolen og flere startups på cv´en har Christoffer hjulpet et bredt spekter av Nordiske bedrifter med digital markedsføring, synlighet på nett og markedsstrategi. Christoffer er blant annet kjent som Nordens fremste LinkedIn ekspert og leverer et bredt spekter av rådgivningstjenester til våre kunder.


Les mer

Manuela Hjelseth

Manuela Hjelseth Trainer / Coach / Business Advisor

Manuela spesialiserer seg innen service, serviceledelse, prestasjonsledelse og coaching, men er en allround leder og resultatutvikler som vet å identifisere hvor skoen faktisk trykker, finne de riktige strategiene for å lykkes med kundene og implementere ny bedriftskultur selv hvor den gamle sitter som støpt.


Les mer

Nils-Ivar Dyngeland

Nils-Ivar Dyngeland Partner / Senior Business Advisor

Nils-Ivar besitter solid og verdifull kompetanse innen prosjektledelse, kurs og coaching og har totalt over 20 års prosjekt- og leder erfaring fra ulike IKT-selskaper. Nils-Ivar har sin hovedbakgrunn fra selskaper som Telenor, Nera Telecommunications og FNs Telecomsenter i Europa.


Les mer

Tore Alm

Tore Alm Trainer / Business Advisor

Tore er en erfaren leder og bedriftsutvikler med over over 15 års ledererfaring fra både privat og offentlig sektor. Tore har tidligere jobbet for selskaper som blant andre Politiet, Nokas, Telering og OSL. Han er en inspirerende rådgiver med en inkluderende og pragmatisk tilnærming som skaper resultater og identifiserer muligheter for kundene.


Les mer

Eric Løe

Eric Løe CEO / Business Culture Architect / Senior Business Advisor

Med tung erfaring fra konsulentbransjen og over 10 års ledererfaring hjelper Eric kundene våre med Strategi, organisasjons- og forretningsutviklingsprosesser med et klokkeklart fokus på resultater og måloppnåelse. Han har tidligere jobbet i selskaper som LADEGAARD Norge, Telenor, Nokas og Flytoget.


Les mer
Til toppen av siden