Tjenester

Her finner du en oversikt over våre mest brukte og etterspurte tjenester. Dersom du har noen spørsmål, eller ikke finner den tjenesten du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt her

Bedriftskultur

Vi tror på, at den beste måten å skape resultater på er å bygge en kultur hvor resultatene kommer som en naturlig konsekvens! Vi har spesialisert oss på å skape kulturell endring med to streker under resultatet og kan vise til særdeles gode resultater for tidligere kunder.

Les Mer

Strategi

Når gode strategier skal utarbeides trenger organisasjonen alle kloke hoder den kan få. Vi hjelper kundene våre med å fasilitere, organisere og gjennomføre strategiprosesser i mange ulike former og omfang, slik at kundene kan fokusere på det som virkelig gjelder, løsningen!

Les Mer

Rådgivning

Vi mener at de beste rådene kommer fra mennesker som har stått i lignende situasjoner eller aktivt jobber med den typen problemstillinger som dere står ovenfor. Derfor benytter vi oss av vårt store nettverk av direktører og spesialister som til daglig står i sine respektive stillinger og etter forespørsel tilbyr sine rådgivningstjenester.

Les Mer

Foredrag og foredragsholdere

Er du på utikikk etter et godt foredrag eller gode foredragsholdere til neste konferanse? Inspirasjon i strategiprosessen eller kanskje en fagdag for de ansatte? Nordic Management Institute AS sine rådgivere og vårt store nettverk av spennende individer er selvfølgelig til din disposisjon.

Les Mer

Lederutvikling

Nordic Management Institute leverer lederutvikling til små og mellomstore bedrifter fra de fleste bransjer og til ledere på alle nivåer.
Innholdet i lederutviklingsprogrammet tilpasses etter den ekelte bedrifts behov og ønsker, og gjennomføres både samlingsbasert eller som en del av en større utviklingsprosess.

Les Mer

Extended SWOT

Som første og eneste leverandør i markedet er vi stolte av å kunne presentere Exdended SWOT! Få et vesentlig bredere grunnlag å basere SWOT analysen på, og involver alle ansatte i organisasjonen på samme tid.

Les Mer
Til toppen av siden